Pitholms Rör AB

Äntligen har jag fått hjälp med de gamla rören av ett rörmokeri i Luleå som heter Pitholms Rör AB. Jag äger ett 80 år gammalt hyreshus. Det är väl inte världens bästa stammar i dessa hus men eftersom Rom inte byggdes på en dag får jag ta det här med att byta ut stammarna vid ett senare tillfälle. Något som var helt nödvändigt däremot det var att laga och byta ut en del av rörledningarna. Rören var delvis igenslammade och det var verkligen hög tid att göra något åt problemet. Nu har Pitholms Rör AB varit här och hjälpt till. Det är väldigt bra att jag som fastighetsägare har ett så bra samarbete med Pitholms Rör AB. Mitt hus är gammalt som sagt, och titt som tätt behöver jag hjälp med någon av de tjänster inom VVS som de erbjuder. Vilket kan vara badrumsrenoveringar eller reparationer av befintliga system. De har även andra tjänster inom rördragningar eller bergvärme. Det här företaget erbjuder många bra tjänster inom VVS, så därför tänker jag att det är bra om jag berättar om Pitholms Rör AB för er. För jag vet att det kommer att uppstå behov hos en och annan av er läsare av att anlita ett rörmokeri i Luleå. Känner ni att ni vill veta mer om dessa tjänster tycker jag att ni ska gå in på deras hemsida. Jag måste säga att rörmokarna som hjälper mig, arbetar noggrant och strukturerat och har en god kommunikation med mig om hur arbetet fortgår och vad det kostar. Jag är också imponerad över att de lyckas hålla nere sina priser så pass mycket som de gör. Hoppas ni kan få användning av detta rörmokeri i Luleå!